• Енрико ентериер
  • Енрико ентериер
  • Енрико ентериер
  • Енрико ентериер
  • Енрико ентериер

Пицеријата Енрико е отворена на 28.09.1991 година, што ја прави пионер во подготвувањето италијанска храна во Скопје. Поставена е на 80 метри квадратни во Трговскиот комплекс Лептокарија. Вкупно 50 лица можат да уживаат во внтрешноста на пицеријата и дополнителни 40 лица на терасата. Она што го прави Енрико посебен и поразличен од сите останати пицерии е употребата на најсвежи и најквалитетни состојки во подготовката на салатите, пиците, тестенините, традиционалните италијански десерти и повеќе видови италијански специјалитети... Тестата со кои се приготвуваат тестенините се прават по оригинални италијански рецепти токму овде, во нашата кујна и тоа е тајната на уникатниот и свеж вкус на тестенините на Енрико.

Online official sale cheap bags handbags yves saint laurent bags Garden Party Outlet Discount Authentic online hermes Canada Goose Dame Chloe outlet shop authentic real handbags bags Celine outlet store official handbags boston Heels wedding christian louboutin sale discount authentic best yves saint laurent Clutch outlet H belt Prada wallet purse replica online real Store discount chloe handbags purse best wholesale 2015 celine classic taos.html fake yves saint laurent bags replica prada sunglasses usa Sale outlet pac cher handbags purse chloe cheap yves saint laurent shoulder bags Official best fake outlet christian louboutin heels sneakers replica Cheap hermes best Wholesale bags kelly Best real chloe handbags bags outlet discount