• Пица со зеленчук
  • Таљатели кватро формаџио
  • Равиоли со спанаќ
  • Диња со пршута
  • Панакота крем

Добродојдовте во Енрико

- Момент на искуство -

Ресторанот Енрико веќе 18 години подготвува и послужува пици и други италијански специјалитети. Топла атмосфера, вкусни јадења и препознатлив квалитет се принципи, кои го градат стилот и репутацијата на ресторанот.

Затоа, бидете таму, резервирајте момент на искуство.

Пици

Пици

Пица со зеленчук

паста

Паста

Таљатели кватро формаџио

закуски

Закуски

Диња со пршута

десерти

Десерти

Панакота крем